Search Engine Optimization (SEO)

De website hoger in de Google-rankings door middel van zoekmachine optimalisatie.


Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Optimization, ook wel SEO genoemd, is een verzameling van methoden die toegepast kan worden om hoger in de Google Rankings te komen.

Bij een goede uitvoering zorgt SEO ervoor dat, wanneer iemand een bepaalde zoekterm invoert, jouw website tevoorschijn komt op de eerste pagina of positie.

In hoeverre dit mogelijk is is natuurlijk afhankelijk van de zoekterm en de concurrentie. Zo zal een kleine ondernemer nooit ranken op de zoekterm 'schoenen', waar veel grote bedrijven zich met grote budgetten gevestigd hebben. Daarom is het noodzakelijk om de juiste keywoorden te vinden die zowel realistisch haalbaar als effectief zijn.

Er zijn verschillende SEO technieken om dit te realiseren, maar ondernemers hebben hier vaak geen kaas van gegeten. Daarom neem ik dit eventueel graag voor je uit handen.

SEO is niet hetzelfde als Search Engine Advertising (SEA), waar betaalde advertenties  ingezet worden via Google AdWords.

 

Wat kan Social Industry doen?

Wil je SEO toepassen op je website? Dan kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden.

  1. Allereerst kom ik graag met jou in contact via e-mail, telefoon en/of een persoonlijk gesprek.
  2. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw website. Heb je nog geen website? Bekijk dan de pagina voor wordpress websitebouw.
  3. Vervolgens maak ik een plan van aanpak. Dit plan van aanpak is inclusief een overzicht van het aantal uren en de kosten.
  4. Ga je akkoord met het plan van aanpak? Dan ga ik voor je aan de slag met SEO.

Offerte aanvragen

Liever bellen? Bel dan naar: 06-38253348