Over

Over Social Industry

In 2016 heb ik dit bedrijf opgericht zodat ik ondernemers en kleine bedrijven kan helpen met groeien. Deze kleine partijen werken óf zelfstandig óf hebben geen online marketingspecialist(en) ter beschikking. Ik haak daarop in tegen vriendelijke prijzen.

Tijdens de samenwerkingen stel ik een aantal kernkwaliteiten centraal, namelijk eerlijkheid, betrokkenheid, en resultaat. Ik ga betrouwbaar en creatief te werk en vind het belangrijk dat mijn werkzaamheden (zeer) positieve resultaten genereren.

Mijn doelstelling is om, naast een constante en persoonlijke groei (qua kennis én praktijk), jouw bedrijf te helpen groeien naar een succesvolle en winstgevende onderneming.

Ik gun het iedereen om het beste uit zijn/haar business te halen, zéker op online gebied. Heb jij het gevoel dat jij hier kansen laat liggen? Neem contact op.

Wie ben ik?

Mijn naam is Nikkie Bakker. Ik heb in 2016 de vierjarige opleiding Media, Informatie & Communicatie succesvol afgerond.

Ik ben mij vervolgens zelfstandig gaan verdiepen in alles wat met online marketing te maken heeft, zoals Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), Social Media Advertising, Online Copywriting, WordPress, Growth Hacking, HTML5 en CSS.

Met veel plezier heb ik al een aantal bedrijven geholpen op het gebied van social media marketing, websites, designs, bedrijfsvideo's, SEO en SEA. Mijn doel is om steeds meer kennis te vergaren en constant te blijven groeien. Zo kan ik ook steeds meer betekenen voor mijn klanten.

Heeft je bedrijf hulp nodig?

Veel bedrijven & ondernemers zijn razend enthousiast. Of je nou een coach bent die graag mensen wil helpen. Een freelance fotograaf die het land afreist. Of een startup met een geweldig creatief product.

Ze willen aan iedereen vertellen wat ze doen en hoe ze kunnen helpen. Toch lukt het vaak niet om nieuwe klanten te krijgen.

Waarschijnlijk herken je dan ook één of meerdere punten:

  • Je hebt van alles geprobeerd op social media, maar tevergeefs.
  • Je bent onbekend met Facebook & Google.
  • Je hebt een website, maar weet niet hoe je bezoekers krijgt.
  • Je krijgt bezoekers, maar zij worden geen klant.
  • Je hebt geen tijd voor de online marketing.

Herken je de bovengenoemde punten en wil je het liefst de online marketing uitbesteden? Wellicht dat ik iets voor je bedrijf kan betekenen. 

  1. Allereerst kom ik graag met jou in contact via e-mail, telefoon en/of een persoonlijk gesprek
  2. Samen bespreken we de mogelijkheden voor jouw website. Heb je nog geen website? Bekijk dan de pagina voor wordpress websitebouw.
  3. Vervolgens maak ik een plan van aanpak. Dit plan van aanpak is inclusief een overzicht van het aantal uren en de kosten.
  4. Ga je akkoord met het plan van aanpak? Dan ga ik voor je aan de slag.

Offerte aanvragen

Liever bellen? Bel dan naar: 06-38253348